O NAMA

O NAMA


O NAMA

Vizija „MEDI HELP“ tima jest da se pacijent osjeća ugodno dok prima vrhunsku zdravstvenu uslugu. Stoga smo na 115 m² moderno i ergonomski uređenog prostora sve podredili tome da svaki naš pacijent/pacijentica od samog ulaska, kontakta s našim medicinskim sestrama, prijama u ordinacije i interakcije sa stručnim i posvećenim liječnicima i liječnicama, pa do odlaska iz „MEDI HELP“-a uvidi da je upravo on/ona u centru pažnje našeg osoblja.
Dok sjedite udobno smješteni u ugodnom klimatiziranom ambijentu prijama pacijenata, naše će Vas osoblje ponuditi kavom, sokom ili vodom po želji (ukoliko to Vaše zdravstveno stanje dopušta!). Nama pacijent nije tek statistički podatak, nego središte naše pažnje i skrbi! Vrijeme provedeno u liječničkoj ordinaciji nije samo vrijeme za pregled i medicinski tretman, nego i vrijeme za razgovor s pacijentom i pokušaj da shvatimo ukupnost njegovih smetnji i tegoba.
Naposlijetku, da sve ne ostane samo na povoljnom subjektivnom dojmu pacijenta, osigurali smo vrhunski tim stalnih i gostujućih liječnika raznih specijalnosti, s više od 20 godina individualnog iskustva u radu s najzahtjevnijim pacijentima u bolničkom sustavu, koji će uvijek spremno odgovoriti na svaki Vaš upit i medicinsku potrebu.
Uvjerite se sami!


Naš tim

DOC. DR.SC. BRUNO LUKŠIĆ DR.MED.
DOC. DR.SC. BRUNO LUKŠIĆ DR.MED.
Specijalist opće kirurgije, specijalist ortopedije i traumatologije, subspecijalist traumatologije
Prof.dr.sc. Damir Fabijanić dr.med.
Prof.dr.sc. Damir Fabijanić dr.med.
Specijalist interne medicine, subspecijalist kardiologije
DR. JOSIP BEKAVAC DR.MED.
DR. JOSIP BEKAVAC DR.MED.
Specijalist opće kirurgije - vertebrolog
IVANA BANIĆ bacc.med.techn.
IVANA BANIĆ bacc.med.techn.
Medicinska sestra