NAŠE LOKACIJE

NAŠE LOKACIJE

POLIKLINIKA

Poliklinika MEDI HELP se nalazi na adresi Mažuranićevo šetalište 14 u Splitu. Obratite nam se s povjerenjem ukoliko trebate pregled ili liječenje kirurga traumatologa, ortopeda, interniste ili kardiologa, te procjenu i pregled naše nutricionistkinje, kao i izradu plana prehrane za redukcijske dijete i za posebna stanja u kojima trebate savjet o vrsti prehrane prilagođene Vašim potrebama. Za Vas smo tu svakog radnog dana od 16.30 do 20.30, te subotom ujutro, uz prethodnu najavu i predbilježbu putem našeg telefona 021/772-770, ili maila info@medihelp.hr

FIZKALNA TERAPIJA SPLIT

Naša suvremeno opremljena fizikalna terapija u Splitu se također nalazi na adresi Mažuranićevo šetalište 14. Za ugovaranje svih vrsta fizikalne terapije (uključujući terapiju udarnim valom – „Shock Wave“, te najsuvremenijim Tecar aparatom), kao i klasične i športske masaže, dostupan Vam je broj mobitela 091/622 71 46, ili mail fizikalna@medihelp.hr . Fizikalna terapija radi svakog radnog dana, te subotom, a posebni termini van radnog vremena se mogu dogovoriti izravno.

FIZKALNA TERAPIJA TROGIR

Najnoviji član „obitelji“ MEDI HELP je naša fizikalna terapija u Trogiru, na adresi Ulica dr. Franje Tuđmana 34A. Potpuno identično opremljena najsuvremenijom aparaturom, kao i naša fizikalna terapija u Splitu, spremna Vam je pružiti usluge svih vrsta fizikalne terapije, te klasične i športske masaže. Za izravan kontakt s našim osobljem u Trogiru, dostupan Vam je broj mobitela 091/796 69 19, ili mail fizikalna@medihelp.hr . Fizikalna terapija radi svakog radnog dana, te subotom, a posebni termini van radnog vremena se mogu dogovoriti izravno.